Έλαιο Ανωνίδας Ιεράς Μονής Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά

Κωδικός: MF1440
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
6.00€
Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες από Άγιον Όρος: 23770 22389 (8:30 - 15:00)

Έλαιο Ανωνίδας Ιεράς Μονής Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά

Μοναστηριακό θεραπευτικό έλαιο ανωνίδας (εξανθοσμία) της Ιεράς Μονής Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο λεμονιού. Ανήκει στην οικογένεια Ononis spinosa L. (Ονωνίς η ακανθώδης). Στη χώρα μας συναντάμε το βότανο αυτό και με τις ονομασίες βοδινό αγκάθι, βοϊδάγκαθο, βοϊδοκράτης, γαϊδουράγκαθο, ανωνίδα, αβρωνίδα, έλληνας, γαλινιά, παλαμωνίδα, αγκαθερή, αιγύπηρος.

Ευεργετικές ιδιότητες: Αντιφλεγμονώδες, αντιοξειδωτικό, επουλωτικό. Κατάλληλο για χιονίστρες και ωτικές χιονίστρες (πληγές πίσω από τα αυτιά με έντονη φαγούρα). Για σκασμένα χείλη. Καταπραΰνει την έντονη φαγούρα από μυκητιάσεις των νυχιών και του δέρματος. Καταπραϋντικό στην ψωρίαση. Μπορεί να βοηθήσει σε περιπτώσεις έρπητα, επιχειλίου έρπητα, λύκου και καρκινικών ελκών.   

Εξωτερική χρήση.

Προφυλάξεις - Αντενδείξεις: Οι ως άνω πληροφορίες δεν είναι ιατρικές συμβουλές ούτε υποκατάστατο συμβουλών άλλου επαγγελματία της υγειονομικής περίθαλψης. Παρέχονται για ενημερωτικούς και μόνον λόγους. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περίθαλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

Περιεχόμενο: 50 ml.