ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣGR

Καλέντουλα - Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Κωδικός: MF5197
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Μοναστηριακή Καλέντουλα (Calendula millefolium) που καλλιεργείται βιολογικά στους κήπους της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Διατίθεται σε συσκευασία doypack που ανοίγει και κλείνει πολλές φορές με ασφάλεια.

Ευεργετικές ιδιότητες:
Σύμφωνα με την παραδοσιακή θεραπευτική η Καλέντουλα:
Θεωρείται από τα καλύτερα βότανα για τη θεραπεία τοπικών δερματικών προβλημάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πρώτη βοήθεια σε ελαφρά εγκαύματα, τραύματα, μωλωπισμούς ή διαστρέμματα.
Συμβάλει στην ενίσχυση της καρδίας και στην τόνωση των αιμοφόρων αγγείων.
Εσωτερικά βοηθάει στην ανακούφιση των ελκών  και των φλεγμονών  του πεπτικού συστήματος καθώς και στις κοιλιακές κράμπες.
Η δράση της Καλέντουλας εναντίον των μυκήτων είναι αξιοσημείωτη και μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε εσωτερικά ή εξωτερικά για την αντιμετώπιση τέτοιων μολύνσεων.

Χρήση: Βάζουμε 1-2 κουταλάκια του γλυκού ανθύλλια καλέντουλας σε 1 φλιτζάνι βραστό νερό για 5-10 λεπτά και το σκεπάζουμε. Το σουρώνουμε  και πίνουμε ή κάνουμε πλύσεις 2-3 φορές τη ημέρα.

Προφυλάξεις - Αντενδείξεις:
Αντενδείκνυται σε άτομα με χαμηλή πίεση. Να αποφεύγεται από γυναίκες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Οι ως άνω πληροφορίες δεν είναι ιατρικές συμβουλές ούτε υποκατάστατο συμβουλών άλλου επαγγελματία της υγειονομικής περίθαλψης. Παρέχονται για ενημερωτικούς και μόνον λόγους. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περίθαλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

Καθαρό βάρος: 30 γρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα δύο πρώτα κιλά δέματος 4,50 €  - Κάθε επιπλέον κιλό +1,00 €

Τρόποι Πληρωμής :
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 τρόπους πληρωμής:

•    Αντικαταβολη - πληρωμή κατά την παράδοση στο σπίτι-χώρο σας

•    Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

•    Paypal
- Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες από Άγιον Όρος: 23770 22389 (8:30 - 15:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επίσης Προτείνουμε

X