ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣGR

Καρβουνοθυμίαμα Γέροντος Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη

Κωδικός: AE3709
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

    Γνήσιο χειροποίητο Καρβουνοθυμίαμα, εξαιρετικής ποιότητας, έτοιμο για θυμιάτισμα. Ο Άγιος Γέρων Πορφύριος, από ένθεο ζήλο για τη μυσταγωγικότερη τέλεση των Ιερών Ακολουθιών, επιδόθηκε πολύ νωρίς στη σύνθεση αρωμάτων, καταλλήλων για την παρασκευή μοσχοθυμιάματος που χρησιμοποιείται στη θεία λατρεία. Τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής ήταν άριστα. Ήδη από την δεκαετία του 1970, κατόρθωσε με την πρωτότυπη “συνταγή” του να ενοποιήσει το καρβουνάκι με τα αρώματα θυμιάματος. Από τότε θυμιάτιζε μόνο με το δικής του επινόησης καρβουνάκι, το οποίο σιγόκαιγε σταθερά, αποπνέοντας «πνοή ευωδίας πνευματικής».
    Σήμερα και αφού έχουν παρέλθει μερικές δεκαετίες από τότε, έχουμε ξανά το εργόχειρο του Γέροντα Πορφύριου σε 17 αρώματα: Αθωνικό, Βηθλεέμ, Βιολέτα, Βυζαντινό, Γαρδένια, Γιασεμί, Ιερουσαλήμ, Κεχριμπάρι, Κρίνος, Κυπαρίσσι, Λεμονανθός, Μύρο, Νάρδος, Νυχτολούλουδο, Τριαντάφυλλο, Φούλι, Χερουβικό.

Οδηγίες χρήσης: Επειδή δεν περιέχει εύφλεκτες ύλες, φέρετε την άκρη του σε επαφή με την φλόγα για 15 περίπου δευτερόλεπτα. Για μικρότερη διάρκεια, κόψτε το στη μέση. Αν υγρανθεί δεν αχρηστεύεται. Το αφήνετε να στεγνώσει. Διάρκεια καύσης περίπου 30 λεπτά για κάθε ράβδο. Κάθε κουτί περιέχει 12 τεμάχια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα δύο πρώτα κιλά δέματος 4,50 €  - Κάθε επιπλέον κιλό +1,00 €

Τρόποι Πληρωμής :
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 τρόπους πληρωμής:

•    Αντικαταβολη - πληρωμή κατά την παράδοση στο σπίτι-χώρο σας

•    Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

•    Paypal
- Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες από Άγιον Όρος: 23770 22389 (8:30 - 15:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X