Κεραλοιφή με Τριαντάφυλλο Ιερού Κελίου Αγίου Νικολάου

Κωδικός: MF1167
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
12.00€
Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες από Άγιον Όρος: 23770 22389 (8:30 - 15:00)

Κεραλοιφή με τριαντάφυλλο Ιερού Κελίου Αγίου Νικολάου

Κεραλοιφή με ελαιόλαδο, κερί, μαστίχα Χίου, αἰθέριο έλαιο τριαντάφυλλου, τριανταφυλλόξυλου καί νερολίου από το Ιερό Κελί Αγίου Νικόλαου στο Άγιον Όρος.

Ἰδιότητες: Σε περίπτωση εγκαύματος, αν χρησιμοποιηθεί αμέσως, ανακουφίζει από τον έντονο πόνο, αναπλάθει το καμμένο δέρμα χωρίς να αφήνει σημάδι. Ἰδανική για ενυδάτωση προσώπου και ευαίσθητων δερματικά περιοχών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά το ξύρισμα για την προστασία και ισορρόπηση του δέρματος. Δρα κατά της κυτταρίτιδας, των ρυτίδων και των ραγάδων. Βοηθάει στην ανάπλαση και την ανόρθωση της επιδερμίδας. Να αποφεύγεται η πολύωρη έκθεση στον ήλιο ύστερα από την εφαρμογή της. Χρησιμοποιήστε την κάθε βράδυ για ορατά και άμεσα αποτελέσματα.

Προφυλάξεις - Αντενδείξεις: Τα αιθέρια έλαια είναι φυσικά φάρμακα για αυτό το λόγο να αποφεύγεται ἡ χρήση χωρίς συμβουλή από γιατρό σε εγκύους, μωρά, άτομα με επιληψία και υπέρταση και άτομα πού ακλουθούν ομοιοπαθητική αγωγή.

Οι ως άνω πληροφορίες δεν είναι ιατρικές συμβουλές ούτε υποκατάστατο συμβουλών άλλου επαγγελματία της υγειονομικής περίθαλψης. Παρέχονται για ενημερωτικούς και μόνον λόγους. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περίθαλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

Έχει παχύτερη υφή όταν διατηρείται στό ψυγείο.

Καθαρό βάρος: 75gr, 106ml

Στην ίδια σειρά προϊόντων του Ιερού Κελλίου Αγίου Νικολάου θα βρείτε:

ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΗ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ

ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ

ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ

ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ

ΚΡΕΜΑ  ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

Κριτικές

ΚΑΚΟ ΚΑΛΟ