Πληροφορίες παραγγελιών

Πληροφορίες για παραγγελίες εξωτερικού.

Πώς μπορώ να παραγγείλω;
Μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του ασφαλούς συστήματος online παραγγελιών μας ή μπορείτε να στείλετε αίτημα την παραγγελία σας μέσω e-mail στο info@monastiriaka.gr. Το τηλέφωνο είναι ανοιχτό για τηλεφωνικές παραγγελίες από Δευτέρα έως Κυριακή 9:00 π.μ.-11 π.μ. - 13:00 μ.μ. και από 16:00 μ.μ., για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 00302377022389.
Πώς μπορώ να πληρώσω;
Δεχόμαστε πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας (MasterCard, Visa, PayPal,Western Union.) Όλες οι παραγγελίες υποβάλλονται σε ευρώ και δολάρια Αμερικής. Δολάρια μόνο για πληρωμές μέσω paypal και όχι πιστωτικής κάρτας.
Κι αν κάτι δεν μου αρέσει ή αλλάξω γνώμη;
Είστε ευπρόσδεκτοι να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε οποιαδήποτε προϊόντα που αγοράζονται από τα Monastiriaka. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν. Τα Monastiriaka θα επιστρέψουν μόνο το κόστος των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής και τα τελωνειακά τέλη δεν είναι επιστρέψιμα.
Θα πρέπει να πληρώσω φόρους ή δασμούς εισαγωγής;
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει φόρος εξαγωγής, ωστόσο, δεν φέρουμε κάποια ευθύνη για τυχόν επιπλέον τελωνειακές χρεώσεις και δασμούς. Προτείνουμε να ελέγξετε στο τοπικό τελωνείο σας για τυχόν έξτρα χρεώσεις των προϊόντων που επιθυμείτε.
 Στέλνετε τα προϊόντα σας σε όλες τις χώρες;
Ναι στέλνουμε σε όλες τις χώρες.

Εάν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια, παρακαλούμε στείλτε email info@monastiriaka.gr ή καλέστε μας στο 0030-2377022389.