ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣGR

Προπολομέλι για τον Τυμπανισμό & τις Κοιλιακές Ενοχλήσεις Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Κωδικός: MF5181
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
14.00€

Ευεργετικές ιδιότητες: Ιδανικό για γαστρίτιδα, έλκη στομάχου, φούσκωμα, δυσπεψία. Το μέλι καστανιάς με τις ευεργετικές του ιδιότητες στο γαστρεντερικό σύστημα, η πρόπολη και τα ειδικά εκχυλίσματα μάραθου, μέντας και ρίγανης προσφέρουν μαλακτική και χαλαρωτική δράση σε όλο το πεπτικό σύστημα. Τα ίδια συστατικά βοηθούν εξαιρετικά στο πρόβλημα του τυμπανισμού, της πέψης - δυσπεψίας αλλά και της σπαστικής κολίτιδας. Η αντιμυκητισιακή δράση της πρόπολης έχει επιβεβαιωθεί και πρακτικά εναντίων της Candida albicans, της Trichomonas vaginalis, των κολοβακτηριδίων και άλλων βακτηρίων, μυκήτων και παρασίτων.

Συστατικά: μέλι καστανιάς, πρόπολη, εκχυλίσματα μάραθου, μέντας και ρίγανης.

Χρήση: Ένα κουταλάκι του γλυκού προπολομέλι 2-3 φορές την ημέρα με αργή κατάποση. Εναλλακτικά μπορείτε να το διαλύσετε και σε μια κούπα χλιαρού νερού ή κάποιου άλλου ροφήματος.    

    Εκχύλιση της πρόπολης με την χρήση των υπέρηχων. Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι η πρόπολη έχει ενσωματωθεί στο μέλι, όχι ως βάμμα αλκοόλης, που είναι η συνηθέστερη μορφή χρήσης της πρόπολης, αλλά με την χρήση υπερήχων. Προκαλείται δηλαδή, με την χρήση της νέας αυτής τεχνολογίας, απευθείας εκχύλισή της πρόπολης στην μάζα του μελιού. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η χρήση της αλκοόλης, στην οποία πολλοί άνθρωποι παρουσιάζουν αλλεργία ή απλά ευαισθησία αλλά και ο κίνδυνος να διαχωριστεί το τελικό προϊόν.
    H χρήση υπερήχων αποτελεί ένα σύγχρονο και πολύ αποδοτικό μέσο στη διαδικασία της εκχύλισης. Στην νέα αυτή μέθοδο χρησιμοποιούνται φυσικά και χημικά φαινόμενα, τα οποία είναι κατά βάση πολύ διαφορετικά από αυτά που χρησιμοποιούνται στις  συμβατικές μεθόδους εκχύλισης. Ενισχύουν την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος, μειώνουν την πιθανότητα φυσικών και χημικών κινδύνων και είναι περισσότερο φιλική στο περιβάλλον. Οι συνδυασμοί των εκχυλισμάτων (αιθέριων ελαίων) με την πρόπολη και το μέλι είναι μελετημένοι σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία και οι καλύτεροι δυνατοί για το επιθυμητό αποτέλεσμα στην εκάστοτε  περίπτωση.

Προφυλάξεις - Αντενδείξεις: Οι ως άνω πληροφορίες δεν είναι ιατρικές συμβουλές ούτε υποκατάστατο συμβουλών άλλου επαγγελματία της υγειονομικής περίθαλψης. Παρέχονται για ενημερωτικούς και μόνον λόγους. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περίθαλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

Περιεχόμενο: 156 ml.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα δύο πρώτα κιλά δέματος 3,50 €  - Κάθε επιπλέον κιλό +1,00 €
Τρόποι Πληρωμής :
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 τρόπους πληρωμής:
•    Αντικαταβολη - πληρωμή κατά την παράδοση στο σπίτι-χώρο σας. Έξοδα αντικαταβολής 2,00 €
•    Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
•    Paypal
•    Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμο :
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR96 0171 4390 0064 3902 0010 138
- EUROBANK: GR98 0260 1500 0007 0020 0274 585
- ALPHA BANK: GR82 0140 7010 7010 0200 2024 931
***Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες από Άγιον Όρος: 23770 22389 (8:30 - 15:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επίσης Προτείνουμε

X