Σχετικά με εμάς

Μέσω της  ιστοσελίδας μας , σας δίνετε η δυνατότητα  να γνωρίσετε τα αγιορείτικα μοναστηριακά προϊόντα από το σπίτι σας καθώς επίσης να αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το περιβόλι της Παναγίας μας, για τις Ιερές Μονές, τις θαυματουργές εικόνες, τους σύχρονους γέροντες  αλλά και να δοκιμάσετε νόστιμες μοναστηριακές συνταγές.

Με βάση το κατάστημά μας που βρίσκεται στη Δάφνη, το επίνειο του Αγίου Όρους, αναζητούμε, δοκιμάζουμε και συγκεντρώνουμε ποιοτικά εργόχειρα και προϊόντα κυρίως από κελλιώτες μοναχούς και μοναστήρια του Ιερού Άθωνα. Το πρωταρχικό μέλημα των μοναχών είναι τα πνευματικά τους καθήκοντα. Έτσι τα μοναστηριακά προϊόντα παράγονται χωρίς βιασύνη και μόνο στο  περίσσευμα του χρόνου των μοναχών. Για τον λόγο αυτό διατίθενται σε περιορισμένες ποσότητες  σύμφωνα με την εποχή. Η καλά διατηρημένη γνώση του παρελθόντος μπολιασμένη με αγάπη Θεού και μεράκι ανθρώπινο είναι η μοναδική συνταγή όλων αυτών που παρουσιάζουμε στον ιστοχώρο μας.
Η αγάπη και η εμπιστοσύνη που έχουμε στα μοναστηριακά προϊόντα οδήγησε την αναζήτησή μας και εκτός του Aγιώνυμου Όρους, σε ορθόδοξα μοναστήρια της λοιπής Ελλάδος αλλά και του κόσμου όλου. Ότι πραγματικά καλό εντοπίσουμε θα έχει σίγουρα θέση σ´αυτή μας την προσπάθεια.

H Παναγιά να σας σκεπάζει πάντα.
Μοναστηριακά - Άγιον Όρος

X