ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣGR

Συχνές Ερωτήσεις

Άν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Email: info@monastiriaka.gr
Τηλέφωνο: +30 2377022389
Δευτέρα - Κυριακή  09:00 - 16:00 
H συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

-Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας, (εντός Ελλάδος) μετά την καταχώρηση της είναι 7 - 9 εργάσιμες ημέρες.

Κανόνες και Περιορισμοί Παράδοσης

   - Οι παραγγελίες αποστέλλονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες. Οι εργάσιμες ημέρες είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, εκτός από εθνικές αργίες.
   - Όλες οι παραδόσεις πρέπει να υπογράφονται κατά την παραλαβή.
   - Λόγω πρακτικών δυσκολιών αποστολής σε ορισμένες περιόδους του έτους όπου ο καιρός είναι άστατος και τα δρομολόγια των πλοίων από τη Δάφνη του Αγίου Όρους δεν πραγματοποιούντε, ο χρόνος παράδοσης παρατείνεται έως ότου αποκατασταθούν τα δρομολογια των πλοίων.
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το Άγιον Όρος συνδέεται μόνον δια θαλάσσης με την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα.

Ελλάδα - Κύπρο αλλά και σε όλες τις χώρες του κόσμου

-Για την αναζήτηση της παραγγελίας σας εντός Ελλάδος  κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο της acs courier, τοποθετώντας τον αριθμό αποστολής που σας έχει σταλεί. π.χ RE 503 735 295 GR

https://www.acscourier.net/el/track-and-trace

-Για την αναζήτηση της παραγγελίας σας εκτός Ελλάδος κάντε κλίκ στους παρακάτω σύνδεσμους, τοποθετώντας τον αριθμό αποστολής που σας έχει σταλεί. eg RE 503 735 295 GR

http://www.17track.net/en

http://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx

Για την αποστολή των παραγγελιών επιλέξαμε να συνεργασθούμε με δύο εταιρίες (Acs Courier , ΕΛΤΑ)  με γνώμονα την οικονομικότερη και ασφαλέστερη κατά περίπτωση λύση.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές αποστολής μας, ανατρέξτε στη σελίδα "Μεταφορικά".

Είστε ευπρόσδεκτοι να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε οποιαδήποτε προϊόντα που αγοράζονται από τα Monastiriaka. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν. Τα Monastiriaka θα επιστρέψουν μόνο το κόστος των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής και τα τελωνειακά τέλη (περιοχές εκτός Ελλάδος) δεν είναι επιστρέψιμα.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδος μπορείτε να πληρώσετε με Paypal, πιστωτική κάρτα  (MasterCard, Visa, PayPal,Western Union) , κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR96 0171 4390 0064 3902 0010 138
- EUROBANK: GR98 0260 1500 0007 0020 0274 585
- ALPHA BANK: GR82 0140 7010 7010 0200 2024 931

Κάντε κλικ στο κουμπί "Ξεχάσατε τον κωδικό;" στη σελίδα "Είσοδος - Εγγραφή" και ένας σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το λογαριασμό σας. Αν αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν φτάσει σε εσάς, ενδέχεται να έχουμε διαφορετικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δεν έχει ακόμα οριστεί λογαριασμός. Βεβαιωθείτε επίσης ότι έχετε ελέγξει και τους φακέλους spam / junk.

Φόρμα Επικοινωνίας

X