Βάμμα Τσουκνίδας Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Κωδικός: MF2056
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
16.00€
Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες από Άγιον Όρος: 23770 22389 (8:30 - 15:00)

Βάμμα τσουκνίδας Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Μοναστηριακό βάμμα τσουκνίδας (Urtica dioica) σε βιολογική ρακή από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ευεργετικές Ιδιότητες:

- Καλό τονωτικό για την αναιμία, εξασφαλίζει την απορρόφηση του σιδήρου από το σώμα.
- Εξαιρετικά ωφέλιμη για όσους πάσχουν οπό ίκτερο και παθήσεις της χολής.
- Για την οξεία και χρόνια νεφρίτιδα.
- Για την οξεία και χρόνια κυστίτιδα.
- Ωφέλιμο στο έλκος του στομάχου.
- Βοηθά στις βρογχικές παθήσεις.
- Για τις χρόνιες διάρροιες.
- Ρυθμίζει το ουρικό οξύ.
- Χαμηλώνει τα επίπεδα σακχάρου.
- Αυξάνει την ροή του μητρικού γάλακτος.

Δοσολογία και τρόπος χρήσης: 20 σταγόνες σε πολύ λίγο νερό, τρεις φορές ημερησίως για διάστημα 10 ημερών. Επαναλαμβάνετε την ίδια δοσολογία μετά από παύση μιας εβδομάδας. (Για ενήλικες)

Προφυλάξεις – Αντενδείξεις: Τα βάμματα βοτάνων σε  διάλυμα αλκοόλης είναι πολύ δραστικά λόγο της μεγάλης συγκέντρωσης φαρμακευτικών συστατικών. Για τον λόγο αυτό πρέπει να αποφεύγεται η χρήση τους σε παιδιά κάτω των 12 ετών και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Οι ως άνω πληροφορίες δεν είναι ιατρικές συμβουλές ούτε υποκατάστατο συμβουλών άλλου επαγγελματία της υγειονομικής περίθαλψης. Παρέχονται για ενημερωτικούς και μόνον λόγους. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περίθαλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

Τι είναι τα βάμματα; Βάμμα ονομάζουμε το παρασκεύασμα που λαμβάνουμε από την εμβάπτιση βοτάνων (νωπών ή αποξηραμένων), ρητινών κλπ σε αλκοολούχο διάλυμα. Το διάστημα που παραμένει το βότανο μέσα στο διάλυμα αλκοόλης, η οποία δρα ως διαλύτης, εκλύει τα ενεργά συστατικά του στα οποία και οφείλονται οι φαρμακευτικές του ιδιότητες. Τα βάμματα διατηρούν όλα τα ενεργά συστατικά του βοτάνου, είναι ιδιαίτερα απλά στη λήψη τους και απόλυτα φυσικά. Υπερτερούν αναμφισβήτητα έναντι των συμπληρωμάτων διατροφής σε μορφή χαπιού, καθώς δεν περιέχουν χημικές ουσίες και συντηρητικά και απορροφώνται πολύ πιο αποτελεσματικά από τον οργανισμό.

Περιεχόμενο: 50 ml

 

Κριτικές

ΚΑΚΟ ΚΑΛΟ