ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣGR

Χειροποίητο Σαπούνι με Αλόη και Πράσινη Άργιλο - Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Κωδικός: MF5211
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Μοναστηριακό χειροποίητο σαπούνι «ψυχρής» μεθόδου και μακράς ωρίμανσης με Αλόη και Πράσινη Άργιλο. Προϊόν της αδελφότητας της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ευεργετικές ιδιότητες: Η Αλόη με τις ευεργετικές της ιδιότητες ασκεί αναπλαστική, επουλωτική, αντιμικροβιακή και ενυδατική δράση. Έτσι συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, στην αναζωογόνηση και ανακούφιση της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας μετά από έκθεση στον ήλιο. Η Πράσινη Άργιλος στο σαπούνι συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων (ήπια απολέπιση), της περιτής λιπαρότητας και του σμήγματος από την επιδερμίδα. Προτείνεται και σε περιπτώσεις κυτταρίτιδας κάνοντας ελαφρύ μασάζ στην περιοχή του προβλήματος.

Προφυλάξεις - Αντενδείξεις: Οι ως άνω πληροφορίες δεν είναι ιατρικές συμβουλές ούτε υποκατάστατο συμβουλών άλλου επαγγελματία της υγειονομικής περίθαλψης. Παρέχονται για ενημερωτικούς και μόνον λόγους. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περίθαλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα δύο πρώτα κιλά δέματος 4,50 €  - Κάθε επιπλέον κιλό +1,00 €

Τρόποι Πληρωμής :
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 τρόπους πληρωμής:

•    Αντικαταβολη - πληρωμή κατά την παράδοση στο σπίτι-χώρο σας

•    Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

•    Paypal
- Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες από Άγιον Όρος: 23770 22389 (8:30 - 15:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επίσης Προτείνουμε

X