ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣDE

Τριαντάφυλλο

Κωδικός: MF5179
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Η ονομασία του γένους rosa προέρχεται από την ελληνική λέξη "ρόδο" που σημαίνει κόκκινο, καθόσον τα ρόδα (τριαντάφυλλα) στην αρχαία Ελλάδα ήταν κόκκινα και κατά τη μυθολογία πήραν το χρώμα τους από το αίμα της θεάς Αφροδίτης. Tο ρόδο της Δαμασκού ή Δαμασκηνό ρόδο, όπως είναι γνωστό στην Ευρώπη καλλιεργείται εκτεταμένα για τις πολλές και χρήσιμες ιδιότητες του.

Ευεργετικές ιδιότητες: Χρησιμοποιείται κατά της δυσκοιλιότητας, της αμυγδαλίτιδας και των αφθών. Επίσης, ως αντισηπτικό, αντιβιοτικό, χαλαρώνει από το στρες και βοηθά σε αϋπνίες. Δρα κατά των πονοκεφάλων και των ζαλάδων, ενώ βοηθά και σε περιπτώσεις κατάθλιψης (αντικαταθλιπτικό), εμμηναγωγό.

Χρήση: Σε ένα λίτρο νερού που μόλις έχει βράσει και το έχουμε κατεβάσει από την φωτιά, ρίχνουμε δυο κουταλάκια του γλυκού ροδοπέταλα και το σκεπάζουμε για δέκα λεπτά. Το σουρώνουμε και πίνουμε 2-4 φλιτζάνια του τσαγιού την ημέρα κατά περίπτωση.

Προφυλάξεις - Αντενδείξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Οι ως άνω πληροφορίες δεν είναι ιατρικές συμβουλές ούτε υποκατάστατο συμβουλών άλλου επαγγελματία της υγειονομικής περίθαλψης. Παρέχονται για ενημερωτικούς και μόνον λόγους. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περίθαλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

Καθαρός βάρος: 25 γρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα δύο πρώτα κιλά δέματος 4,50 €  - Κάθε επιπλέον κιλό +1,00 €

Τρόποι Πληρωμής :
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 τρόπους πληρωμής:

•    Αντικαταβολη - πληρωμή κατά την παράδοση στο σπίτι-χώρο σας

•    Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

•    Paypal
- Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες από Άγιον Όρος: 23770 22389 (8:30 - 15:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X