US Από το Άγιον Όρος ... στο σπίτι σας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Με βάση το κατάστημά μας που βρίσκεται στη Δάφνη, το επίνειο του Αγίου Όρους, αναζητούμε, δοκιμάζουμε και συγκεντρώνουμε ποιοτικά εργόχειρα και προϊόντα κυρίως από κελλιώτες μοναχούς και μοναστήρια του Ιερού Άθωνα.

Το πρωταρχικό μέλημα των μοναχών είναι τα πνευματικά τους καθήκοντα. Έτσι, τα μοναστηριακά προϊόντα παράγονται χωρίς βιασύνη και μόνο στο περίσσευμα του χρόνου των μοναχών. Για τον λόγο αυτό διατίθενται σε περιορισμένες ποσότητες και σύμφωνα με την εποχή.

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη που έχουμε στα μοναστηριακά προϊόντα οδήγησε την αναζήτησή μας και εκτός του Aγιώνυμου Όρους, σε ορθόδοξα μοναστήρια της λοιπής Ελλάδος, αλλά και του κόσμου όλου. Όσα πραγματικά αξιόλογα προϊόντα εντοπίζουμε, θα έχουν σίγουρα θέση στην προσπάθεια μας, να φέρουμε πιο κοντά στους πιστούς τη μοναστηριακή παράδοση.

Μέσω της ιστοσελίδας μας, παρέχουμε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν τα αγιορείτικα μοναστηριακά προϊόντα από το σπίτι τους. Επιπλέον, παρουσιάζουμε άρθρα με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το Περιβόλι της Παναγίας μας, τις Ιερές Μονές, τις θαυματουργές εικόνες και τους σύγχρονους γέροντες. Επιπλέον, στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε προσευχές για διάφορες περιστάσεις της ζωής.

Τέλος, αναγνωρίζοντας την αξία της μοναστηριακής κουζίνας, μοιραζόμαστε στο blog μας αυθεντικές μοναστηριακές συνταγές, νηστίσιμες ή αρτίσιμες!

Η καλά διατηρημένη γνώση του παρελθόντος καλλιεργημένη με αγάπη Θεού και μεράκι ανθρώπινο, είναι η μοναδική συνταγή όλων αυτών που παρουσιάζουμε στην ιστοσελίδα μας!

H Παναγιά να σας σκεπάζει πάντα.
Μοναστηριακά - Άγιον Όρος

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ - ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ 1

63087 ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Δείτε τον χάρτη μεγαλύτερο

ESPA Banner ESPA Banner