Υλικά:
½ κιλό από ό,τι μανιτάρια έχουμε φρέσκα
½ κιλό παντζάρια φρέσκα
2 σκελίδες σκόρδο
Καρύδια
Κουκουνάρι
Αλάτι, λάδι, ξύδι βαλσάμικο
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα παντζάρια και τα βάζουμε σε μία πιατέλα. Σοτάρουμε τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε πάνω από τα βρασμένα παντζάρια. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς, το σκόρδο και πασπαλίζουμε με αλάτι, λάδι και το βαλσάμικο. Aν θέλετε προσθέτετε και λαχανικά της αρεσκείας σας.
Κάντε κλικ εδώ για όλα τα βιβλία της μοναστηριακής γαστρονομίας.