US Από το Άγιον Όρος ... στο σπίτι σας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παρέλαβε.

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άρτια κατάσταση, όπως τα παρέλαβε ο πελάτης, και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες ή οποιαδήποτε άλλη σήμανση.

Τα προϊόντα προς επιστροφή, πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά με το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς.

Τα προϊόντα θα πρέπει να σταλούν σωστά τυλιγμένα και προστατευμένα ώστε να μην υπάρξουν φθορές κατά τη μεταφορά.

Τα έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Σε περίπτωση ελλαττωματικών προϊόντων ή καταστροφής αυτών λόγω κακής συσκευασίας, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τα ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.

Η επιστροφή/αντικατάσταση των προϊόντων θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν ελέγχου και έγκρισης της. Η εταιρεία ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση αυτών.

Ο πελάτης έχει την απόλυτη ευθύνη της αποστολής των προϊόντων, σε ασφαλή συσκευασία. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων κατά τη μεταφορά στη διαδικασία επιστροφής αυτών από τον πελάτη και δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση αυτών. Επιπλέον δεν ευθύνεται για εμπορεύματα που χάνονται κατά την επιστροφή.

Έδρα εταιρείας: ΔΑΦΝΗ 63087 ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Αντικατάσταση Προϊόντων

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί αντικατάσταση προϊόντος ή προϊόντων και προκύπτει διαφορά στην τιμή των νέων προϊόντων, την επιβαρύνεται ο πελάτης.

Εάν το νέο προϊόν έχει χαμηλότερη τιμή από το προϊόν προς αντικατάσταση, ο πελάτης θα πρέπει να επιλέξει επιπλέον προϊόν/τα προς αγορά με αξία ίση ή μεγαλύτερη από το προϊόν προς αντικατάσταση ή να αιτηθεί επιστροφή χρημάτων, όπως αναφέρεται παρακάτω.

Ο πελάτης μπορεί να καταχωρήσει το αίτημά του στο email επικοινωνίας info@monastiriaka.gr.

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος/προϊόντων, θα πρέπει αρχικά να διασφαλιστεί μέσω φωτογραφικού υλικού ότι υπάρχει εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα και δεν προέκυψε από τη χρήση του προϊόντος από τον πελάτη. Παρακαλούμε όπως επισυνάψετε το αποδεικτικό φωτογραφικό υλικό στο email επικοινωνίας info@monastiriaka.gr. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς από τον πελάτη δεν θεωρούνται ελαττωματικά.

Επιστροφή Χρημάτων

Εάν ο πελάτης δεν επιθυμεί αντικατάσταση προϊόντων, αλλά επιστροφή χρημάτων, μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ στο email επικοινωνίας info@monastiriaka.gr για να καταχωρήσει το αίτημά του.

Σε αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης θα πρέπει να επιστρέψει το πακέτο με τα προϊόντα της παραγγελίας, ώστε να εξεταστεί η ακεραιότητα των προϊόντων από την εταιρεία ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ. Από τη στιγμή που το αίτημα του πελάτη ελεγχθεί και γίνει δεκτό, η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.

Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος για την πίστωση του επιστρεφόμενου χρηματικού ποσού, τίθεται καθαρά στην ευθύνη της αρμόδιας τράπεζας και η εταιρεία ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις.

Η εταιρεία ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ενδέχεται να καθυστερήσει την επιστροφή των χρημάτων, εάν δεν έχει λάβει όλα τα προϊόντα προς επιστροφή ή την απόδειξη πληρωμής.

Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλέξει ο πελάτης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, αντίστοιχα πραγματοποιείται και η επιστροφή χρημάτων:

  • Για πληρωμές από πιστωτική/χρεωστική κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται στην ίδια κάρτα.
  • Για Αντικαταβολή ή Κατάθεση σε τράπεζα, θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την συγκεκριμένη τράπεζα που επιθυμείτε να κατατεθούν τα χρήματα, το IBAN ενός Τραπεζικού λογαριασμού, καθώς και το Ονοματεπώνυμο του δικαιούχου.
  • Για αγορές μέσω Paypal, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μέσω Paypal.

Στο ποσό που θα επιστραφεί στον πελάτη, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν για την αποστολή των προϊόντων, εφόσον η παραγγελία έχει ήδη σταλθεί από την εταιρεία ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.

Στην περίπτωση, που το αίτημα του πελάτη για επιστροφή χρημάτων, έχει καταχωρηθεί πριν την αποστολή της παραγγελίας, τότε στο ποσό της επιστροφής περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον πελάτη για την αποστολή των προϊόντων.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα της παραγγελίας του χωρίς να υποχρεούται σε γνωστοποίηση του λόγου επιστροφής και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων, για την αξία των προϊόντων και όχι των μεταφορικών, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας από την εταιρεία κούριερ (σύμφωνα με τον Ν. 2251/1994).

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άρτια κατάσταση, όπως τα παρέλαβε ο πελάτης, και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες ή οποιαδήποτε άλλη σήμανση.

Τα προϊόντα προς επιστροφή, πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά με το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς.

Τα έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλέξει ο πελάτης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, αντίστοιχα πραγματοποιείται και η επιστροφή χρημάτων, όπως αναφέρεται ανωτέρω.

 Η δήλωση υπαναχώρησης μπορεί να αποσταλεί με email στη διεύθυνση επικοινωνίας info@monastiriaka.gr.

Μόλις λάβουμε το αίτημα του πελάτη για αντικατάσταση προϊόντων ή επιστροφή χρημάτων, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό, τηλεφωνικά ή μέσω email, για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον πελάτη, η εταιρεία ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος/ων, λόγω κατάχρησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ή αντικατάστασης των προϊόντων μας (αρθρ. 281 ΑΚ). Σε αυτήν την περίπτωση ο καταναλωτής επιβαρύνεται με τα τυχόν έξοδα που προκύψουν εξαιτίας της καταχρηστικής άσκησης των δικαιωμάτων του.

ESPA Banner ESPA Banner