Υλικά:
1 ζελέ ανανά
1 κουτί κομπόστα ανανά
3 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
3 κουταλιές ζάχαρη
Σαντιγί
Κεράσια
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι ένα ποτήρι από την κομπόστα και μέσα διαλύουμε το ζελέ και τη ζάχαρη. Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι. Μόλις κρυώσει το ζελέ, το ρίχνουμε στο γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα, ώσπου να γίνει το μείγμα λείο. Αφού παγώσει λίγο στο ψυγείο, βάζουμε μέσα στο μείγμα μερικά κομμάτια της κομπόστας. Το γαρνίρουμε με ανανά, κεράσια και σαντιγί. Το σερβίρουμε σε μπολ.
Κάντε κλικ εδώ για όλα τα βιβλία της μοναστηριακής γαστρονομίας.