Κριθαράκι με Μανιτάρια του Μοναχού Γεδεών

Κριθαράκι με Μανιτάρια του Μοναχού Γεδεών

Υλικά:
700 γρ. κριθαράκι χονδρό
600-700 γρ. μανιτάρια
3-4 κρεμμύδια
4 ποτήρια χυμό ντομάτας
Μαϊντανός
Σκόρδο, λάδι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια. Ρίχνουμε την σάλτσα, το ανάλογο νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το κριθαράκι. Μόλις "τραβήξει" τα νερά του, είναι έτοιμο.

Κάντε κλικ εδώ για όλα τα βιβλία της μοναστηριακής γαστρονομίας.

Μοναστηριακά Προϊόντα που σας προτείνουμε

X