ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣGR

Τραχανάς

Τραχανάς

Υλικά:
1 3/4 φλιτζάνι τραχανά
1 φλιτζάνι τυρί φέτα θρυμματισμένη
1/2 φλιτζάνι λάδι
1/2 φλιτζάνι γάλα
1 κουταλιά της σούπας φυτίνη
Πιπέρι

Εκτέλεση:
Βράζουμε 3,5 φλιτζάνια νερό μαζί με το γάλα, τη φυτίνη και το λάδι. Ρίχνουμε τον τραχανά λίγο-λίγο, ενώ παράλληλα ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το τυρί. Αφήνουμε τη σούπα να σιγοβράσει για 10 λεπτά. Ρίχνουμε το πιπέρι και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Κάντε κλικ εδώ για όλα τα βιβλία της μοναστηριακής γαστρονομίας.

X