ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣGR

Μακαρονάκι Κοφτό με Καρύδια

Μακαρονάκι Κοφτό με Καρύδια

Υλικά:
300 γρ. καρύδια
3 κουταλιές της σούπας ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο
3 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι
500 γρ. κοφτό μακαρονάκι

Εκτέλεση:
Κοπανίζουμε τα 250 γρ. καρύδια στο γουδί και προσθέτουμε το ψωμί, το σκόρδο και το αλάτι χτυπώντας συνέχεια, ώσπου να γίνουν μια λεία κρέμα. Αν το μείγμα είναι πολύ πηκτό, το αραιώνουμε με νερό. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Σερβίρουμε τα μακαρόνια σε πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα των καρυδιών. Σκορπίζουμε επάνω στο φαγητό τα υπόλοιπα καρύδια.

Κάντε κλικ εδώ για όλα τα βιβλία της μοναστηριακής γαστρονομίας.

X