Υλικά:
1,5 κιλό σπανάκι
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 ματσάκι άνηθος
1 ματσάκι δυόσμος
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
Αλάτι, πιπέρι
Χυμός λεμονιού
Εκτέλεση:
Πλένουμε, ψιλοκόβουμε και ζεματάμε το σπανάκι. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το λάδι, προσθέτουμε το σπανάκι και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε λίγο νερό και αφήνουμε το φαγητό να πάρει μερικές βράσεις. Πριν το σερβίρουμε, το περιχύνουμε με χυμό λεμονιού.
Κάντε κλικ εδώ για όλα τα βιβλία της μοναστηριακής γαστρονομίας.