ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣGR

Ταχινοσαλάτα

Ταχινοσαλάτα

Υλικά:
1 ποτήρι ταχίνι
15 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό
Χυμός λεμονιού
2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
Αλάτι
Μαϊντανός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση:
Χτυπάμε το ταχίνι με το νερό για να διαλυθεί. Προσθέτουμε το σκόρδο και το αλάτι. Ρίχνουμε σιγά σιγά το χυμό λεμονιού ανακατεύοντας συνεχώς. Σερβίρουμε την ταχινοσαλάτα με μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Κάντε κλικ εδώ για όλα τα βιβλία της μοναστηριακής γαστρονομίας.

X