ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣGR

Ντοματόσουπα

Ντοματόσουπα

Υλικά:
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας λάδι
1 μεγάλο κουτί αποφλοιωμένα ντοματάκια
Χυμός 1 λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας κόκκινο καυτερό πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
Αλάτι

Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα σκόρδα και τα σοτάρουμε στο λάδι. Βγάζουμε τους σπόρους από τις ντομάτες, τις πολτοποιούμε και ρίχνουμε το χυμό τους στα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, την πάπρικα, την κέτσαπ, μια πρέζα αλάτι και αφήνουμε τη σούπα να βράσει για λίγη ώρα σε χαμηλή θερμοκρασία.

Κάντε κλικ εδώ για όλα τα βιβλία της μοναστηριακής γαστρονομίας.

X